mihaldhe_verseny

Általános feltételek

Az Egyesületi vezetők versenyén kizárólag azok a egyesületi vezetők vehetnek részt, akik a törvényben előírt módon horgászengedéllyel, a Magyar Országos Horgász Szövetséghez tartozást kifejező szövetségi betétlappal rendelkeznek és a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetséghez (továbbiakban: HZMSZ) tartozó egyesületek vezetőségi tagjai. Ezeket a horgászati okmányokat a regisztráció alkalmával a versenybizottság kérésére be kell tudni mutatni, bármelyik okmány hiányában a versenyző nem indulhat a versenyen. A versenybizottság az elmúlt évekkel ellentétben, a vezetőségi tagok titulusát ellenőrzi!

A megadott nevezési határidők lejárta után a HZMSZ nevezést nem fogad el.

Egyesületi vezetők versenye

A HZMSZ Versenybizottsága meghirdeti az egyesületi vezetők versenyét. A bajnokságra 2017. 09. 02. kerül sor, egy 3 órás fordulóban, a Miháldi horgásztavon. A verseny csapatverseny, amely 3 horgászból, és egy csapatvezetőből áll. A 3 horgász fejenként 1 bottal, maximum 2 horoggal, de tetszőleges módszerrel horgászhat. A csapat tagjai egymás melletti helyen horgásznak. Nevezéshez kérném kitölteni a mellékelt jelentkezési lapot, melyet a somaxgtm@gmail.com email-címre kérném megküldeni.

Nevezési díj az Egyesületi vezetők versenyére: Nincs

Nevezés határideje: 2017.08.27.

Díjazás: Az 1-2-3 hely Emlékplakett + vásárlási utalvány

Kifogottnak az a hal tekinthető, amely a verseny végét jelző dudaszó megkezdésekor már nincs a vízben. A saját szektort elhagyó, szomszéd szektorban vagy semleges zónában fárasztott halak az eredménybe beszámítanak, kivéve, ha a két versenyző zsinórja összeakadt. A Versenyen a kíméletes bánásmód mellett, csapatonként legalább 2 darab 2.5-3 méteres úgynevezett versenyszák használata kötelező!

A versenybe, minden hal beleszámít, de a süllőt a megfogáskor azonnal mérlegeljük, és visszahelyezzük a vízbe. A mérlegelés után a halkakat visszahelyezzük a vízbe!

Időbeosztás

 

Regisztráció 6:30
Technikai értekezlet, sorsolás 6:50
Rajthelyek elfoglalása, felkészülési idő 7:00
Etetés 7:55
Verseny kezdete 8:00
Első forduló vége, Mérlegelés 11:00
Ebéd,Eredményhirdetés 12:00